10 minut, czyli tyle trwa moment grozy na Facebooku
I nie chodzi o krótkometrażową produkcję filmową w stylu Hitchcocka czy von Triera w ramach promocji nowej funkcji Messengera. Rzecz dotyczy happy endów, kiedy użytkowników ponoszą emocje i błędnie typują odbiorców swoich wiadomości.
Data dodania:
Delete w wersji beta
Nierzadko zdarza się, że przez przypadek wysyłamy do kogoś wiadomości tekstowe, zdjęcia lub pliki. Że żałujemy. Że miało być in purpose, ale w sumie nie do końca. Jeśli masz refleks i w ciągu dziesięciu minut jesteś w stanie zorientować się, że popełniłeś błąd, wysyłając wiadomość do konkretnego adresata, nowa funkcja Messengera pozwoli Ci ten błąd naprawić przez usunięcie komunikatu lub pliku.Unsend means unread
I bardzo dobrze! Jeśli chcesz poczuć jedną z największych ulg w swoim wirtualnym życiu, w wersji desktopowej kliknij w 3 kropki i wybierz wariant „Usuń” z opcją „Usuń dla wszystkich”, natomiast w wersji mobile przytrzymaj treść, której chcesz się pozbyć i wybierz ten sam komunikat.
Opcja dotyczy wiadomości wysyłanych między prywatnymi użytkownikami Facebooka, w przypadku wiadomości kierowanych do stron nie ma już takiej możliwości. Co więcej, nie pozostaniesz interlokutorem w trybie incognito, ponieważ czynność usunięcia danej wiadomości jest zarejestrowana w panelu i widoczna również dla niefortunnego odbiorcy.

Funkcja dopełnia wszystkich zmian związanych z personalizacją nowej wersji Messengera.
Co sądzisz o kolejnych modyfikacjach w aplikacji?